Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, válaszolnátok? Picit bővebben lent.
Én szeretem ha nyalás után dugás van . Imádnám ha dugás és nyalás , de azt már kevesebben teszik meg . Pláne puncilövés után . De még az hagyján .. ezt is kevesen tennék meg , hogy nyalás sex nélkül. Én élvezném , hisz azokon a napokon hiába van a másik lyuk én is csak szopok . De vannak napok , hogy amúgy is csak élvezésig . Nem kell mindig be is rakni azt .
N
Általában én kezdem nyalással-ujjazással és egészen addig csinálom, mig végig nem csurog a lány a tenyerembe :-). Általában ezt min. félóráig csinálom, persze nem időre megy úgysem :-), aztán hasra fektetve, kispárna a pocija alá és úgy dugom, szépen lassan :-). S mivel soha nem voltam "ötperces" igy garantáltan igy is elmegy még egyszer kétszer.
De van úgy, hogy abszolút két perc után benne akarok lenni, ilyenkor egyből hasra fektetve egy kis nyak-tarkókarmoló masszázs és már emeli is a popsiját felfelé, hogy ugorjak bele. Ilyenkor szépne lassan, még ha nincs is annyira elázva belecsúszok és igy dugunk, szépen el is élvezek benne. És ezután elkezdem nyalni-ujjazni még, szintén sokáig :-).
És végül ilyenkor a popsit is elnyalom, és óvatosan max. 1cm-re ujjazom, halálóvatosan. Eddig 10 lányból kb 1 mondta hogy ott abszolút semmit ne. A többi halálosan élvezte.
Azt valllom hogy az ilyesmit nem előre kibeszélni-megbeszélni kell (mint egy esti programfolyamatot), hanem kellemesen érzékien játszani a lányon, lesni minden rezdülését stb stb. Mert egy bizonyos izgalmi állapot felett úgyis tólja rá magát mindenre magától.
Hát kb ennyi, és napestig imádok igy szeretkezni, de lehetőleg csak max 45kg os lánnyal. Nekem ez az egy "dilim" van csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!