Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki rendelt realisztikus babát?
Honnan?
Mennyire rizikós?
Hibátlanul ért célba?
Ha jól látom 2500 dollár
Mostani árfolyama olyan 760 ezer forint (egyéb postázási, és vámmal kapcsolatos kiadást nem számolva)
760 ezer forintból és a várható plusz kiadás alapján kB 40 alkalommal szexelhetnél hús vér nővel. 40 prosti ára, fullos programmal 1 órában.
Jobb mint az igazi. Nem nyafog, nem problemazik. :D
Nyilvan olyan helyrol rendelj, ahol vallaljak, hogy egy darabban meg is kapod. Atvenni nem vagy koteles, ha serulest latsz a csomagolason. Nyilvan kinyitni nem akarod (Bar nem lehetetlen, csak nem kell folyton zavarban lenni.).
En mar kozel 1000 alkalommal rendeltem kulonbozo (nem szex) termekeket, azt tudom mondani, hogy 1% alatti a serulesek szama. A bunko futarok szama viszont 50%. Kivancsiskodnak, dobaljak a termeket, mert azt sem tudjak hogy 1 milliot er ami a dobozban van. Legszivesebben lerugtam volna a lepcson a GLS futart (ott dolgozott az illeto). Ugyhogy megmondom oszinten, a felado abszolut normalisan, tobb retegben, tobb dobozban, kibelelve alul-belul csomagolva adta fel. Sajnos itt is csak a magyar oldalon megy a pofatlankodas, hogy nem vigyaznak a termekre. Ha nem nyitsz ajtot leteszik siman a haz ele (Az utcara igen.), le se szarjak mi lesz. Jaj igen alairas kell? Hat ebbe most ne menjunk bele, hogyan oldjak meg. A legbunkobb emberek a futarok, hisz ok meg csak nem is emberrel foglalkoznak, mint pl. a taxisok, hanem csomagokat kezbesitenek. Igy minimalis bennuk a megertes, szoval azzal a tudattal rendelj, hogy ha valami baj lesz is, az magyar oldalon fog eloallni. En egyebkent ugy tudom, hogy szemelyesen is at lehet venni a termeket, a vamkezeles megtortente utan, magyar oldalon.
Ilyen babat amugy megeri rendelni, a velemenyem szerint, vannak mar annyira szuperek, hogy tenyleg a valodit kozeliti. :D csak ugye a rossz tulajdonsagok nelkul. :D
Ha már ilyenre szorulsz akkor vegyél innen, jóval olcsóbb és ugyan azt tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!