Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy mondjam meg neki hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki hogy szexelni akarok vele? Hogy célozak rá? Hogy vezessem arra a dolgokat?

Figyelt kérdés
Van egy pasi aki csak össze járogatni akart velem,de én vissza utasítottam ezt.Régóta ismerjük egymást,volt köztünk már egyszer szex már.Most meggondoltam magam,bőven elég lenne az életvitelemhez a csak szex és más semmi.De ezt hogy közöljem vele ezek után? Mit írjak neki hogy ez kialakulhasson közötünk.Nem fogom megírni neki így nyíltan hogy nem e szexelünk ez még is csak túl gáz lenne.Szóval mivel célozak vagy hogy hozzam ezt szóba?
2019. nov. 29. 21:40
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
"gyere át baby, basszuk el az estét"
2019. nov. 29. 21:51
 2/5 anonim ***** válasza:
32%
Hívd át filmezni.
2019. nov. 29. 21:54
 3/5 anonim ***** válasza:
91%

Ha nem lennél fáradt,

dughatnánk egy párat, Baby...

Ha erre sem dug meg, akkor nem is akart!

2019. nov. 29. 22:03
 4/5 anonim ***** válasza:
96%

Hívd át magadhoz egy kicsit iszogatni. Mondd h jól esne neked a társasága. Innen már csak leszűri h mit szeretnél tőle.

L

2019. nov. 29. 22:17
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer már visszautasítottad, ergo ha csak diszkrét jeleket küldesz akkor azt fogja hinni szívatni akarod, nem fogja érdekelni. Úgyhogy nem nagyon van más mód minthogy valamilyen szofisztikált formában közlöd vele hogy most már másképpen gondolod, pl. kezdjünk tiszta lappal vagy másképpen utalsz rá, hogy most már szabad a pálya.
2019. nov. 29. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!