Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsi pénisszel milyen az élet, mire számítsak a lányok terén vagy jobb ha el is felejtem őket életem végéig?
Sose értettem az ilyen problémázást.
Ha valakivel párkapcsolatot szeretnél kialakítani, akkor akkor feküdtök le, amikor már érzelmileg is kötődtök egymáshoz. Ez általában már egy szorosabb kapcsolat. No, szerinted ez a szoros kapcsolat feloldódik attól, hogy nem 22 cm-es a férfiasságod?
A másik, hogy nem tudom, kinél hogy szokás, de nekem eszembe se jutna egy vonalzóval ágyba bújni, hogy aztán lemérhessem, majd az alapján dönthessek a folytatásról.
Harmadrészt lehet tévedek, de a technika jóval fontosabb, mint a méret.
L
Ma már inkább a "cipőt is úgy veszek hogy előtte felpróbálom" elv érvényesül, vagyis először van szex, utána kapcsolat.
És ne ferdíts, nem az a gond ha nincs 22 cm, hanem az ha nincs még 15 se.
8 és 10#
Ha a ti farkatok lenne akkora mint a kérdezőé a ti szátok is ugyanúgy sírna, a gatyátokat sem mernétek egy nő előtt letolni, persze ha nem vagy a másik helyzetében, könnyű osztogatni az észt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!