Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tehetnétek, beleszippantanátok jó mélyeket egy női talpba?
Figyelt kérdés
Ha nem is frissen mosott és savanyú illatban pompázik.2019. nov. 29. 17:42
3/9 anonim válasza:
Remélem az életbe nem hoz össze ilyen pasival a sors....
5/9 anonim válasza:
Ha álmatlanságban szenvednék akkor igen
6/9 anonim válasza:
Èn úgy is alszom hogy a háromhetes büdös kislábujjat a orrlukamba felnyomom..
7/9 anonim válasza:
Bárcsak adná már a sors egy nőtől, akinek ez is bejön...
8/9 anonim válasza:
Fujdegáz. Komolyan. Az ilyen emberek gond nélkül élnek... Nem is értem miért van létjogosultsága az ilyeneknek. Hányok ezektől a pervez állatoktól. Normális nő ehez nem aszisztál az biztos. Defektes vagy nem kicsit. Pfhejj
9/9 anonim válasza:
Lábfétisem van, de az igénytelen több napos retkes, büdös lábat nem szeretném szagolgatni, viszont egy napvégi, kicsit megizzadt, nem koszos, és van egy kis szag, az beindit engem is, sőt szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!