Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Nálatok van különbség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nálatok van különbség aközött, hogy ha egy nőt "nem rúgnátok ki az ágyatokból" és aközött, hogy "kell nektek"?

Figyelt kérdés
2019. nov. 29. 10:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Persze, hogy van. A legtöbb szembejövő nem túl kövér, nem túl ronda nőt szívesen megpúrnám, de a "kell nekem" érzés csak 100-ból 1-re van, vagy annyira se.
2019. nov. 29. 10:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Mint ahogy írta #1-es is, a "kell nekem" csaj az nagyon, nagyon ritka és egyben emlékezetes is: van amikor napokig vagy hetekig nem látsz olyan csajt, és megmarad az emlékezetedben, már-már idealizálod hogy milyen is volt

Pl. van egy csaj ahová járok sportolni, olyan alkata van ami nekem a teljes ideál: magas, hosszú fekete haj, izmos lábak és fenék, és csinos arc: hozzátesz még az is az izgalomhoz, hogy kapucnis pulóverben szokott lenni, ezért csak találgatni tudok hogy milyen formájú csípője és mellei lehetnek

Na ez a "kell nekem" fajta: ha nem a pasija üzemeltetné a helyet, akkor egyértelmű lenne hogy rámozdulnék

Minden más csaj pedig csak olyan, hogy biztosan nem mondanék ellent buliban egy-két ital után arra hogy lefeküdjünk, de felejthető kategória: mint ahogyan pizzából se mond nemet az ember semmilyen pizzára, de egy igazi nápolyi pizza jobban megmarad mint egy mirelit pizza

2019. nov. 29. 10:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Persze, az előbbit megdugnám, hogyha volna rá lehetőségem, a másodikat meg meg akarom dugni, mindenféleképpen😀😀
2019. nov. 29. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!