Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány nő, akik szexuális értelemben kihívóan öltözködnek, miért tesznek szemrehányást ha megnézzük őket?
Nem igazán értem a logikát.
Pl nyáron egy olyan nadrágot húz fel, ami a köldökét eltakarja ugyan, de a fenekén a vágat is látszik, vagy nem is egy mélyen dekoltált felsőt vesz fel, hanem egy olyan topot, ami a melle oldalsó részét is mutatja, pl teszi ezt melltartó nélkül, vagy szemből éppen a mellbimbó és az az alatti rész van éppen csak takarva.
Most télen/ősszel, pedig miniszoknya harisnyával, ami ugye szintén mutatja az egész lábát, combját és a feneke aljáig ér csak.
Elhiszem, hogy neki ez tetszik és azért IS viseli, de kizártnak tartom, hogy nem vágyik a férfiak tekintetére..... Ha viszont megnézzük, akkor szemrehányó tekinteteket kapunk tőle, de konkrétan mindenki, akár más osztályról, akár feletteséről van szó.
Nem szeretnék senkit sem korlátozni abban, hogyan öltözködjön, viselkedjen vagy ilyesmi. Csak azt nem értem, hogy mire jó ez a "színjáték"? Vagy mi lehet a viselkedés mögött? Mit akarhat ezzel elérni? Nem bántani szeretném, csak megérteni kicsit. Valakinek van ötlete, ki tudná fejteni akár hosszabban is?
25 éves nőről van szó egyébként.
Így igaz. Elsősorban, nem neked öltözik, lehet hogy nem is a hasonló munkatársaknak. Ki tudja kire veti ki a hálóját. Az is lehet hogy simán csak élvezi ha bókolnak neki stb.
Az viszont szintén igaz, hogy az undorító nyálcsorgatás és beszólogatás akkor is jelen van ha az ember nem is kihívó ruhákban van csak egyszerűen jobban öltözik mint egy átlag nő.
Azt azért merem feltételezni, hogy nem az olyan bókokra forgatja a szemét mikor megdicsérik, hogy milyen szép, csinos ma, hanem azokon, amik közönségesen vannak közölve, már ha magamból indulok ki, én azt nem nézem jó szemmel, egyébként az udvarias bókokat attól is tisztelettel fogadom akik egyébként nem jönnek be,meg nem akarok tőlük semmit, mivel párkapcsolatban élek hosszú ideje.
Én is viszonylag kihívóan öltözöm. Ha már válaszokra vagy kíváncsi, az ilyen nők az olyan pasiknak akarnak tetszeni, akik nekik bejönnek, továbbá maguknak, és más nőknek!
Én mondjuk totál élvezem hogy a nálam rosszabb alkatú, irigy nők megvetően néznek vagy összezavarodva mert ők nem merik megmutatni az alakjukat,vagy nincs stílusuk. Én meg úgy vagyok vele hogy most vagyok fiatal,nem 40 évesen akarok haspólóban feszíteni, 23 vagyok, nyilván életem toppján, valószínűleg életemben most van a legjobb alakom, innen lehet hogy romlani fog a szüléstől, ki tudja, ennél fiatalabb sose leszek. Keményen edzem az alakomért, dolgoztam rajta hogy jó ízlésem- stílusom legyen, és azon is, hogy megengedhessem magamnak a nekem tetsző csinos darabokat. Miért rejtegetném?
Most nem csöcs-segg kipakolásra gondolok, ízléstelenül azért nem öltözöm. Lehet ezt is stílusosan csinálni,én úgy vélem.
Én azért öltözöm így, mert tini koromban nem értettem a szépséghez,a divathoz,és nem éreztem magam jól a bőrömben,aztán sokat dolgoztam ezen,és mostmár jó nőnek érzem magam. Mikor még ismerkedtem,akkor nem hordtam kihívó darabokat,de úgyis mindig undorító bókokat kaptam,csak azért is mert 16 évesen már genetikailag jó alakkal indítottam.
Akkor most mit mondjak? Épp mindegy hogy felveszek-e egy pitsanadrágot vagy sem, még télikabátban is megkaptam ezeket a "bókokat".
Most azért merek jobban nyitottan öltözni, mert a páromnak akarok a legszebb lenni, és működik is.Élvezi hogy minden eseményen neki van a legcsinosabb barátnője, és büszkélkedhet velem.
Nem aggódik mert tudja hogy rá sem nézek másra. Szeretem a csipkét, imádom a combharisnyákat például. Ha elmegyünk egy helyre ugyanúgy flörtölök a párommal mintha most látnám először, így egyrészt fenntartom a tüzet a kapcsolatban, másrészt meg nőnek érzem magam, és nem hanyagolom magam el egy hosszú kapcsolatban sem. Én ezért öltözöm így. De mindenkinek megvan erről a saját verziója, véleménye.
A szemrehányást tesz az nem az amikor kioktat, hogy mennyire nem tetszik neki amit művelsz?
Szerintem szerencsés vagy ha csak szemrehányó tekintetet kapsz tőle, avagy csúnyán néz rád. Ez neki a természetes, elsődleges reakciója. De mivel gondolkodó ember, gondolom nem áll le minden alkalommal veszekedni veled, hogy ma miért pillantottál rá.
Azert van a kihivo oltozkodes, meg a ruzs, meg a smink, a szep korom hogy....dob perges....kivanatosak legyenek a nok. Nyilvan nem vagynak minden ferfi figyelmere csak azera akiet fel akarjak hivni.
Ez olyan tudod hogy attol meg nem kur va es nem bassik egy no mindenkivel mert siman lefekszik a szamara vonzo ferfiakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!