Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi történne, ha a holnaptól megfordulnak a világ rendje, és a nőknek kellene hajtaniuk a férfiak után, azaz ők kellene meghódítsák a férfiakat?
kitörne az igazi hiszti..
ne tudd meg, hogy egy nő milyen hisztit tud levágni ha nem kapja meg azt, amit akar!
Na, ha a pasik lennének eltelve jobbnál jobb női ajánlatokkal, akkor sok nő kielégületlenül maradna, abból meg jönne a borzalmas hisztéria:)
Van egy nagyon nyitott nő ismerősöm, aki sokáig nem értette, hogy nekünk férfiaknak miért akkora probléma a pár/partnerkeresés. Azt gondolta, hogy egy férfi is ugyanannyi félreérthetetlen ajánlatot kap, mint egy nő.
Mindketten regisztrálva vagyunk egy téma specifikus szexpartnerkeresőre és felhoztam neki, hogy regisztráljunk egy-egy új profilt, de egymás profiljait cseréljük fel, ő az enyémet, én az övét felügyelem.
Semmi mást nem csináltunk, csak nézelődtünk az oldalon (ha valakit megnézünk, akkor az látja, hogy megnéztük) A tapasztalat egészen elképesztő, ledöbbentem! 3 nap női profil kezelése után több mint 80! levelet kaptam, bókokat, a profilt több mint 60-an kedvelték
A női profilt 630-an tekintették meg.
Az én profilomat, amit ő kezelt, 116-an nézték meg, ketten kedvelték és egy bókot kapott.
Három nap után összedugtuk a fejünket és azt mondta, hogy sajnálja! A nők meg bekaphatják, hogy ilyen kur*va könnyű helyzetük van az ismerkedés folyamán és soha nem jó nekik semmi.
:DD szegénykém még elszégyellte magát. :)
Hozzáteszem, az átlagnál jobb pasi vagyok, nekem realtív könnyen megy az ismerkedés, ő pedig egy teljesen átlagos, igényes, de nem kifejezetten babaarcú vagy kislányos kisugárzású lány.
Szóval, amikor erről beszéltünk, akkor ő azt mondta, hogy ha a nőknek kellene kezdeményezni, akkor majd megtanulnák értékelni a férfiakat és méltó módon elutasítani. Mondta, hogy jó példa volt ez neki, azóta nem bunkó a pasikkal :D
Persze ez csak a mi esetünk, lehet másnál máshogy van.. de kötve hiszem, hogy az arányok nagyon különbözőek lennének.. :)
Ez most is így működik.
Mindig a nő választ (ebből következik, h semmi értelme bepróbálkozni olyannál, aki nem küldi a jeleket). ( másik következménye, h a ffi emiatt nem biztos, h azzal van, aki igazán tetszene neki)
A különbség annyi, h visszautasítás esetén - mivel csak jeleket küld a nő - kevésbé porbaalázva hagyja el a porondot.
15, itt a hiba.. áldozatot hogy megmaradjon. utána meg ugye lehet játszani a kihasznált áldozatocskát, akit annak ellenére eldobtak, hogy ő mindent megtett.
önmagad kellene legyél, le kellene tojni, hogy a pasi továbbáll:) élvezd az életet, ne ragaszkodj és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!