Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Argusz kérdése:
Ki szereti a titkos kapcsolatokat?
Figyelt kérdés
28/f2019. nov. 27. 21:03
2/12 anonim válasza:
Attól függ milyen titkos kapcsolat. Ha a pasinak családja/más nője van, akkor nem szeretem, mert nem bírom elviselni ha csak második vagyok. Minden más titkos/tiltott kapcsolat jöhet.
3/12 anonim válasza:
Tud izgalmas lenni, az tény. Én akkor szerettem, amikor egy 23 évvel fiatalabb lánnyal volt "viszonyom". Független voltam már akkor is, de mégis titokban kellett tartani. Akkor volt 23 és nem tudhatta meg a család!
48+Ffi
6/12 anonim válasza:
En szeretem, de fiatalabb ferfiakkal(41N)
7/12 anonim válasza:
Leginkább az aki kapcsolatban van és nem akar lebukni, bár nem túl korrekt dolog.
8/12 anonim válasza:
Jelen! :)
Győri csajok jelentkezzetek! :D
35F
9/12 anonim válasza:
Szeretnék egy titkos kapcsolatot!!
f
10/12 anonim válasza:
2-es
Ha olyannal van kapcsolatod akinek első vagy,és nem második,nincs nője,családja azt miért kell titkolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!