Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek melyik mérettel jobb szexelni? Egy 14-15 cm-es, de az tövig bemegy és nincs több, vagy egy 18-19 cm-es de csak 3/4-ig (esetenként picit több is bemegy, de az már fáj)?
Figyelt kérdés
Érzetre van különbség a két méret között, ha a max befogadóképesség pl 16-17 cm?
Jobb élmény egy nagyobbal? Persze nem lehet általánosítani, mert az ember is számít és lehet egy nagy fszhoz egy nagy bunkó is társulhat, de értitek.
2019. nov. 27. 19:06
1/6 anonim válasza:
Szerintem ha már fáj az nem jó, inkább legyen kisebb de élvezzem végig
2/6 anonim válasza:
Azzal a mérettel amelyiket egy kedves, szimpatikus, normális, figyelmes pasi hord, a többi már lényegtelen.
3/6 anonim válasza:
Hosszra inkább kisebb, de a vastagság viszont jobban számít
4/6 anonim válasza:
Nekem tövig bemegy a 18cm. Imádom! Nem cserélném le egy 15-ösre.
5/6 anonim válasza:
Ha felvagyok izgulva mind a kettot be tudom teljesen fogadni de a nagyobb nem feltetlenul jobb
6/6 anonim válasza:
Engem a hossz soha nem érdekel. A vastagság annál inkább. Hiába 20cm ha hurkapálcika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!