Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, nektek mennyire gáz, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek mennyire gáz, ha egy lánynak nagyon csúnya "salátapuncija" van?

Figyelt kérdés
19 vagyok, de még egy fiúval sem jutottam el az ágyig, annyira gyűlölöm, ahogy ott kinézek. Kb. 4 centivel túllógnak a kisajkaim a nagyajkaimon, szóval nagyon durva. Érdemes lenne elmennem miatta plasztikai sebészhez?
2019. nov. 27. 18:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hagy lám, majd megmondom.
2019. nov. 27. 18:39
 12/17 anonim ***** válasza:
Agyf..t kapnék, ha kiderülne, hogy egy csaj emiatt nem szexelne velem, mert szerinte csúnya a puncija. Nem a kinézete a fontos, az nem azért van, hogy gyönyörködjünk benne, legyen ápolt, jó illatú, ez a lényeg.
2019. nov. 27. 18:42
 13/17 Lazy Lover ***** válasza:
Elèggè az èn undorodom attòl
2019. nov. 27. 18:54
 14/17 anonim ***** válasza:
Kotve hiszem hogy valoban csunya lenne.
2019. nov. 27. 19:39
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kb.3 cm-re lóg ki és én is mindig félek, ha új partnerrel vagyok, de eddig látszólag nem volt hátrány belőle, mindenki kinyalt.

19

2019. nov. 27. 19:40
 16/17 anonim ***** válasza:
Én kinyalnálak.
2019. nov. 27. 20:17
 17/17 anonim ***** válasza:
68%
Én nagyon izgatónak tartom! Már régóta vágyok egy ilyen lányra! Ismerj meg.
2019. nov. 27. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!