Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lányt megcsaltak és azt mondta hogy csalódott a fiúkban az mit jelent pontosan?
Nem akar többé kapcsolatot???
Ez a lány szerintem nagyon szép, nem is értem miért csalták meg. Egy szép formás lányt miért csak meg egy fiú?
Nagyon tetszik ez a lány, de úgy érzem hogy nem akar barátot.
1: csalódott egy fiúban, ergo minden fiú szemét, classic, 5 napig tart a durci
2: "Egy szép formás lányt miért csak meg egy fiú?" Majd ha kicsit felnősz, rájössz, hogy nem a külső a lényeg. Egy kapcsolatban nem elég a külső, azért, mert van egy jó feneked, az nem garancia, hogy jó is veled együtt lenni
Az előttem szólóval maximálisan egyetértve, csalódott, ilyenkor van a "pokolba az összes szemét pasival" érzés. Ez majd elmúlik amikor rájön, hogy nem minden férfi szemét.
A külső nem minden! Lehet a pasija volt kicsapongó típus, lehet amúgy is zátony felé közeledett a kapcsolatuk nem tudni (bár nem volt szép a fickójától, illett volna előbb lezárni a kapcsolatot).
Jól látod most nem biztos, hogy túl befogadó lenne bárki közeledésére. Ha barátod akkor legyél mellette mint barát, ha nem akkor várd meg amíg kicsit elmúlik a csalódottság és hajrá. Mosolyogj, beszélgess vele és ki tudja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!