Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a feministák nagyon sokszor nem fogadnak el más véleményt, hibásan érvelnek?
Figyelt kérdés
Nőgyűlőlőzés 3...2...1...2019. nov. 27. 00:37
11/13 anonim válasza:
#7: Igen! Ha csak ezt az egy példát hozzuk: szerintem borzasztóan káros dolog, amikor nemek közötti ellentétet generálnak azon az alapon hogy Ki keres többet?, miközben sokszor a nők maguk elvárják, hogy egy férfi többet keressen, sor mi több, eltartsa! Miért nem mondjuk ilyenkor, hogy: oké, keressétek ugyanannyit, sőt, többet, de akkor ne akarjátok, hogy eltartsunk titeket? Férfiként nem is gondolom, hogy az volna a természetes.
Ps
Amúgy szerintem ez szelsoseg kezd lecsengeni, legalábbis én nem nagyon találkozom ezzel :)
12/13 anonim válasza:
Azért, mert emberek, és az emberek nem tökéletesek.
Ettől függetlenül nem az eszmével van baj, és vannak normális képviselői is.
13/13 anonim válasza:
Ugyan ezt lehetne kérdezni sok antifeministától. Akármilyen eszmét is nézel meg, rengetek irracionális emberrel fogsz találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!