Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok itt szexchatelni? Sima chat képküldés nélkül
Figyelt kérdés
2019. nov. 26. 23:03
11/24 anonim válasza:
Régebben gyakran csináltam, manapság már nem nagyon. L
13/24 anonim válasza:
Random ismeretlennel nem. Elég sok a kamu srác, aki csajnak adja ki magát. Szóval, képküldés terén legalább valami kell, hogy az illető meggyőzzön, hogy tényleg ő az.
14/24 anonim válasza:
Igen régebben csináltam. Mostnában nem igazán.
15/24 anonim válasza:
Kép nelkül is lehet. Es ki lehet szúrni, hogy ha nem nő van a túloldalon. De a kép azert sokat könnyít az azonosításban. A "nők" 95%-a lelép, ha igazolniuk kellene a női mivoltukat.
17/24 anonim válasza:
6-os, képpel miért hiszik el? :D Bármilyen random nő lehet rajta...
18/24 anonim válasza:
#17: Én mindig valami jellegzetes képet kértem, pl. írja fel a nevem egy cetlire vagy ilyesmi.
19/24 anonim válasza:
Ha lenne olyan nő akivel tènyleg erdemes ...!
20/24 anonim válasza:
18-as igen, ez egy jó ötlet, de ennél a "feladatnál" meg is bukik a "nők" 99%-a. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!