Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha teherbe ejtek egy nőt egy EU-s országban de nem Magyarországon akkor követelhet rajtam tartásdíjat?
Figyelt kérdés
Vagy ha nem EU-s országban?
És ha követelhet akkor mi történik ha nem fizetem?
2019. nov. 26. 20:16
1/16 anonim válasza:
Meg kérésnek a rokonyok és kasztrálnak
2/16 anonim válasza:
Ha kiderül, hogy te vagy az apja, szerintem teljesen mindegy, melyik országban lakik a nő és milyen nemzetiségű. Tartásdíj mindenhol van.
3/16 anonim válasza:
Ha nem ismered el az apaságot, akkor kb nem történik semmi. A nőnek kell bizonyítania hogy te vagy az apa, de a külföldi bíróság nem tud még beidézni sem téged, nem tud apasági vizsgálatot végezni, meg kb semmit. Ahhoz hogy a magyar bíróság megállapítson és levonasson a fizudból gyerektartást, kell a külföldi bíróság jogerős ítélete. Amit az együttműködésed nélkül nem tudnak meghozni...
4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!
2019. nov. 26. 20:56
5/16 anonim válasza:
Nincs mit. Mindez persze akkor, ha itthon vagy. Ha abban az országban vagy, az ottani törvények vonatkoznak rád is, elrendelhetnek vizsgálatot, stb. Akár évek múlva is!
6/16 anonim válasza:
És ugye attól kezdve bizonyított az apaságod, megítélik a gyereknek a tartásdíjat, amit a magyar bíróságon keresztül is már végre lehet hajtani.
7/16 A kérdező kommentje:
Tökmindegy mert Magyarországon élek szóval ezt megúsztam.
2019. nov. 26. 21:16
8/16 anonim válasza:
idegen légio ! új névvel, 5 év után nem ismernek meg ;)
9/16 anonim válasza:
És ha a szerencsétlen nőstény magyar bíróság elé járul?
10/16 anonim válasza:
#9 Akkor bizony cumi van. 😂
És amúgy van a lánynak egy kényelmesebb mód is. Otthon fel kell jelentenie erőszak miatt! Attól kezdve bűncselekmény címszó alatt folytatódik a sztori, a külföldi hatóság kérheti a kiadatását is. Ha esetleg nem adják ki (ami egyébként valószínű), a magyar hatóság mindenképpen lefolytatja az eljárást, és ha az erőszak nem is, az apaság bizonyított lesz. Az előzetesben (nemi erőszak esetén kijár neked az eljárás idejére) pedig te kapsz ízelítőt izgi erotikus pozitúrákból! 😆😆😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!