Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül vagyok, hogy nekem ezek a nagy, természetes fenekek jönnek be?
2019. nov. 26. 15:39
2/8 anonim válasza:
Nekem is az ilyenek jönnek be. 🙂
3/8 anonim válasza:
nekem is hasonló alkat tetszik és barátnőim is ilyenek voltak főleg
4/8 anonim válasza:
Szerintem is szebbek, gusztábbak mint a sovány manöken alkatúak. Nézd meg ezeket , ezek igen.
6/8 A kérdező kommentje:
#4: de pont hogy a képeken nem ilyen nagyméretű nők vannak, hanem kis, normál alkatúak, csak a combjuk-fenekük valamivel nagyobb. Szóval ők nem tipikus plus size-ok, mint a te linkeden.
2019. nov. 26. 18:55
7/8 anonim válasza:
Amit te linkeltél azon nem is olyan nagy fenekük van, csak azok is arányosak. Meg nem is nagyon látszik a popójuk.
8/8 anonim válasza:
Legyen izmos, feszes, es ugy nagy. Az ilyen narancsboros, lotyi undorito.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!