Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha első találkozáskor, nem alakult ki vonzalom, később kialakulhat?
Figyelt kérdés
2019. nov. 26. 09:32
2/5 anonim válasza:
Igen. Egy találkozás meg nem jelent semmit. Úgy értem érzelmileg.
Szerintem legalább 3-4 alkalom kell hogy el tudd dönteni.
4/5 anonim válasza:
Szerintem döcögős lesz, de persze vannak ellenpéldák.
5/5 anonim válasza:
Igen! Ritkán van az hogy az első pillanattól kezdve húúúúúúúúú bár előfordul. Ahogy olyan is ahol "az elején nagyon unszimpatikus volt amíg meg nem ismertem". Úgyhogy hajrá, ha úgy érzed nem sikerült túl jól az első randi akkor próbálj fordítani, hátha (de azért ne zaklasd, ha azt mondja a másik fél kösz nem, akkor lépj tovább, tanulj belőle és legközelebb majd jobban megy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!