Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak egyetemista lányok, akik hajlandóak támogatásért cserébe szexelni?
Figyelt kérdés
2019. nov. 25. 21:25
21/57 anonim válasza:
Vannak persze. Én is támogattam egy ilyen lányt. Alkalmanként 50 ezer Ft. Havi 3-4 alkalommal találkoztunk. Vége lett sajnos mert külföldre ment dolgozni. Azóta nincs más. 40/F.
22/57 anonim válasza:
Persze, én is ismertem ilyen lányt. 20/L
24/57 szamo77db válasza:
Vannak. Biztos. Elég szégyen a társadalomra nézve!
25/57 anonim válasza:
Igen: prostituáltnak hívják őket.
26/57 anonim válasza:
Régen is voltak prostituáltak és most is vannak, csak annyi változott, hogy régen nem egyetemista lányok voltak.
27/57 anonim válasza:
En szivesen tamogatnek ilyen lanyt es nem is kernek sokat..
28/57 anonim válasza:
Ha szingli lennék lehet én is belemennék. Egy alkalom egy százas és eldöntheti hogy akarja e vagy sem. :D
29/57 anonim válasza:
Én szívesen támogatnék így lányt. Kérdés, hogy mennyit kérne tőlem havonta azért, hogy hetente egy alkalommal együtt legyünk. 28/F
30/57 anonim válasza:
#29 Én havi 300ezret kérnék tőled, négy alkalom egy hónapban. A művészeti suli húzós, főleg ha többmindent tanulok egyszerre.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!