Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az ilyen "családon belüli"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen "családon belüli" dolgok kire tartoznak?

Figyelt kérdés

Arról van szó hogy a mostoha apám és a nővérem összejárnak titokban. Szólnom kéne anyunak erről vagy nem az én dolgom?

Már tudom egy ideje és beszéltem is erről nővéremmel de azt mondta ne merjek szólni mert ez csak az ő dolguk vagy ha igen ő többet soha nem szól hozzám.

L 17

2019. nov. 25. 14:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
81%
Szar helyzet, te mindenképpen szarul jössz ki belőle, bármit is teszel. Az egyetlen mód az lenne, hogy anyukád előtt is lebukjanak és ne legyen közöd hozzá (vagy legalábbis ne jöjjenek rá). A pasi egy patkány amúgy, és a tesód is jellemtelen cafka. Én ügyesen megszervezném, hogy lebukjanak...
2019. nov. 25. 17:48
 12/13 anonim ***** válasza:
28%
Persze h megszerveznéd utolsó! Mert más farkàval verni a csalánt könnyű és nem neked kell majd szembenézned a következményekkel! A kibicnek semmi sem drága...
2019. nov. 25. 17:58
 13/13 anonim ***** válasza:
10!
2019. nov. 25. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!