Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is változik a pénisze?
Figyelt kérdés
Azt szokták mondani hogy van vér és húspenisz. De én azt veszem észre hogy van hogy lankadtan három centi, de van hogy tíz-tizenkettő. Szóval egyszer hús, egyszer vér. Másnak is szokott ez változni? Tudom valamivel befolyásolni hogy mikor milyen legyen?2019. nov. 24. 13:39
1/9 A kérdező kommentje:
A kérdés tök komoly, igazából sejtem hogy másnak is változik, de lehet valamivel befolyásolni a lankadt méretet?
2019. nov. 24. 14:14
2/9 anonim válasza:
Apukám, nincs olyan, hogy vérpéniszből húspénisz lesz, vagy ez, vagy az.
Ha van, hogy "lankadtan" 10-12 cm, akkor szimplán a VÉRpéniszedben van egy kis vér.
Előbb nézz utána melyik pénisztípus mit takar és akkor talán nem teszel fel ilyen kérdéseket...
3/9 anonim válasza:
Nekem ha hideg van akkor pl nagyon pici, semmi vér nincs benne amúgy vér péniszem van. Viszont ha jó melegben van és nem stesszelek akkor lankadtan is egész nagy marad
4/9 anonim válasza:
Érrendszeri behatások. Például hidegben összeszűkülnek az erek, így a dákó is átmenetileg "kisebb" lesz
5/9 A kérdező kommentje:
2-es köszi! Erre nem is gondoltam.
Akkor valahogy vért kell bele juttatni
2019. nov. 24. 17:08
6/9 anonim válasza:
Igen olyannyira is változhat,hogy végül puncivá vállik...
7/9 anonim válasza:
huspéniszem van hidegbe sem negy össze de nereven kb 2 cmm el lesz nagyobb
8/9 anonim válasza:
nekem edzés utan megy össze a legjobban..letolom a gatyam es jol meg kell rázni hogy nagyobb leygen..amugy 8-12 cm közt váltakozik
9/9 A kérdező kommentje:
Leggyakrabban nekem is kb 8-10 centi de néha van hogy tényleg ilyen 3-4 centire összemegy tok vicces :D
2019. nov. 24. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!