Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy lány a harmadik randin...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány a harmadik randin sem akart lefeküdni velem érdemes még tovább randizni vele?

Figyelt kérdés

Igazából mindhárom randi jól alakult meg úgy láttam jól érezte magát, akár komolyabb dolog is kisülhet az egészből, de mégis furcsának találom.

25/F

2019. nov. 24. 13:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
31%

9.

Mi meg az eddigi leghosszabb (3 éves) kapcsolatomban lefeküdtünk a 2. randin. Most akkor neked vagy nekem van igaza? Valszeg mindkettőnknek és egyikünknek sem. Ez a személyek beállítottságától függ.

3-6-9

Attól hogy ti nem olyanok vagytok, attól még léteznek olyan nők, akik tartós kapcsolatot keresnek és le lehet velük feküdni a 2.-3. (ne adj Isten első, de azt már ki sem merem mondani) randin. Nem minden férfi csak a dugásra hajt, aki hamar szexelne és sok nő van, aki hamar szexel és tartós kapcsolatra is alkalmas.

2019. nov. 24. 13:54
 12/15 anonim ***** válasza:
91%

#7! "A kérdező kommentje:Nem látom az összefüggés, hogy miért ne alakulhatna ki komolyabb kapcsolat, ha már most lefeküdnénk egymással"

Nem látod, mert forditva nézed! (Lehet, hogy nem véletlen!) Biztosan kialakulHATNA komolyabb kapcsolat is a szexpartnereddel, de lehet, hogy ez egy olyan lány aki CSAK AZZAL akar lefeküdni akivel MÁR KIALAKULT a komolyabb kapcsolata. Van ilyen!

2019. nov. 24. 14:04
 13/15 anonim ***** válasza:
88%

3.-randin? Haha 😂 inkább a 20.-on

Jaj, hogy ti csak a lyukat látjátok a nőben...😪

2019. nov. 24. 14:51
 14/15 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy szexpartnert keresel, vagy társat. Az első eset elég egyértelmű, az utóbbinál, azaz egy komoly kapcsolatban meg egész más a szex, mert nem csak ösztönök, alapigények kielégítése, hanem emellett még egy kölcsönös teljes elfogadás, feltétel nélküli elköteleződés testi kifejezése. Ez szerintem egy mélyebb szintje a szexnek. (Nem akarom leszólni a nem ilyen szexet, inkább az elkötelezett kapcsolatban lévőt előtérbe helyezni.)

Mindig lehet példa meg kivétel mindenre és az ellenkezőjére, de sokszor a könnyen szerzett tárgy, kapcsolat, szex, nem is olyan "értékes" (saját magam számára), mint amiért nemes küzdelemben "megküzdöttem", kitartással kivártam...

2021. márc. 22. 06:33
 15/15 anonim ***** válasza:
52%
5-ös, az a 90% nekem kicsit túlzónak tűnik. Vszeg mindenki a saját ismerősi köréből indul ki. Mi például 3 év együttjárás után feküdtünk le, csak akkor, amikor már komolyan elköteleződtünk egymás mellett (azaz összeházasodtunk :-) ). És ez nem "furcsa" az ismerőseink között.
2021. márc. 22. 06:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!