Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Actor70 kérdése:
Sracok! Kit izgatnak az 50-60as nok? Dugtatok mar nagy korkulonbseggel?
Figyelt kérdés
2019. nov. 24. 07:33
11/12 anonim válasza:
A feleségem 7 évvel idősebb. 10 levél viagrával nem tudnám már megszexuálni. Emiatt ott is hagytam. A nőknek nálam kb 45-nél végük van. Szárazak mint a sivatag.
12/12 anonim válasza:
Megfordítva:
Igen, dugtam nagy korkülönbséggel is. :)
A "plusz-mínusz" mindkét irányba játszott.
Volt 35 évesen 16 éves barátnőm is -én szűztelenítettem...
Volt 22 évesen 46 éves alkalmi partnerem is...
Most, 47 éves fejjel néha egy 58 éves "mature"-t kezelgetek, de ő ránézésre 45-nél többnek nem néz ki. És még mindig aktív szexuálisan. És rettentően nedves (lásd fentebb a "száraz kórós" beszólást megcáfolva)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!