Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Együtt alváshoz milyen ruhasze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt alváshoz milyen ruhaszett lenne jobb?

Figyelt kérdés

Barátommal első együtt alváshoz milyen ruhaszettet lenne érdemes választanom?

Amik vannak azok mind kényelmesek és szeretem őket:)Meglepetés lenne és szeretnék minél jobban tetszeni neki így nem egyszerű a választás melyik lenne jobb:)

Ide nem tennék ki magamról képet de privátban aki ír annak szívesen mutatnék a lehetőségek közül:)

2019. nov. 23. 20:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt veszel fel amit szeretnél. Ha tetszel neki, fogsz pizsamában is. Ha kicsit mást szeretnél, akkor nagyobb póló+bugyi.
2019. nov. 24. 11:19
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én semmi extrát nem választottam első együttalváshoz. Volt rajtam egy fehér szűk top meg csipkebugyi aztán ennyi. :)
2019. nov. 24. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!