Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cigány lánnyal magyarként csinálta már valaki?
Figyelt kérdés
Milyen? Télleg vadak? Engedik seggbe? jól szopnak?2019. nov. 23. 13:52
1/21 A kérdező kommentje:
Semmi rosszindulat nincs a kérdésben, szimplán kíváncsi voltam, hogy mi a különbség a bőrszínen kívül
2019. nov. 23. 14:05
2/21 anonim válasza:
Fizikailag max annyi h szűkebbek, mivel ázsiából jönnek (india). Így tehát a cigány férfiaknak a farkuk is kisebb, mint az európaiaknak.
3/21 anonim válasza:
Nekem van egy cigány lány ismim akit néha támogatok, cserébe pedig tele szoktam élvezni a popsiját és szaglászni meg nyalni szoktam a talpát. :) Igazából főként popsiba kapja és 5000ft/alkalom. Fél éve megy ez
Ő 18 én 26 vagyok
4/21 anonim válasza:
6#
Valószínűleg nincs nagy különbség, mivel világszerte 1 centin belüli a különbség
5/21 anonim válasza:
Akivel en csinaltam: nem, nem, nem.
6/21 anonim válasza:
Ém voltam,és az a sztereotiípia hogy melegebb a puncijuk igaz is(lehalábbis az én tapasztalataim szerint).
Viszont attól függetlenül hogy milyen hangos,harsány,sokszor agresszív egy népség,nem éreztem semmivel sem vehemensebbnek a lányt mint egy magyart.
7/21 anonim válasza:
Igen, csináltam már roma lánnyal!
Szerintem jobbak mint a fehér lányok és egy fokkal édesebb az ízük!!
A többi az hülyeség és sértő rájuk nézve!!
26F
8/21 anonim válasza:
Voltam már cigány lánnyal és teljesen átlagos volt. Nekem nem engedte az anált.
9/21 anonim válasza:
Legjobb sex volt. Bármire rávehető, bevállalós. ❤️♥️
10/21 anonim válasza:
Első szóra segget nyalnak. Szó szerint. Alig hittem el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!