Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok tényleg csinálnak ilyet vagy a haverom kamuzott?
Figyelt kérdés
Tegnap buliban voltunk és elvitt szobára egy csajt, majd mikor jöttünk haza kérdeztem tőle, hogy hogyan szedte fel ezt a jó nőt? Mire mondta semmit nem csinált a csajjal szemeztek aztán táncoltak és a csajszi mondta neki, hogy "azt akarom dugd meg a puncimat" és akkor szobára mentek.
Ilyen tényleg van??
18évesek vagyunk osztálytársam, nem hiszem, hogy hazudna, de nem tudom.. velem még sosem volt ilyen:D Miért nem?
2019. nov. 23. 11:40
11/15 anonim válasza:
Van ilyen!
Velem is megesett és a sógorommal is.
12/15 anonim válasza:
Igen vannak lányok akinken nem kell 25 randi, nyitottak, vállalják és élvezik a szexualitásukat. Ugyanakkor szerintem mást is beszéltek egymás között, csak a haverod így akar frenkizni. Persze attól is függ milyen buliban voltatok, ha swingerben az megint más tészta :D
13/15 anonim válasza:
Ez csak nagyon jóképû férfiakkal eshet meg szerintem. Szóval nekik sokkal könnyebb ha dugni akarnak. Am az ilyen nô szerintem is ribi, nem is kicsit.
14/15 anonim válasza:
Nagyon előnyös kinézet és jó kiállás kell ehhez, emiatt hozzám pl soha nem jön ezzel egy csaj. De reális a dolog.
15/15 anonim válasza:
A világ foroghat bármerre, de k**vák mindig lesznek. Sokan szeretik hogy vannak ilyenek, én speciel rühellem őket. Nem is elsősorban amiatt, hogy annyi tisztelet sincs saját maguk és a saját testük iránt hogy inkább normális partnert keressenek maguknak, hanem azért, mert az ilyen nők ezt amúgy mélységesen le szokták tagadni ismerősök előtt. Ha ezek a k**vák felvállalnák magukat család, rokon, barát, osztály, csoport, munkatárs, ismerős, meg mindenki előtt, akkor azt mondanám, oké. Olyan, amilyen szeretne lenni, ezért tisztelem. De hogy magánéletbe megjátssza a prűd kisasszonyt, aztán meg egy buliba ilyet csinál, az valami felfoghatatlanul nyomorék, aljas, hazug, gyenge jellemre vall. Nyugodtan mehet a lepontozás, de ha ezt valaki ellenérvek nélkül teszi, már akkor veszített mikor rányomott. Úgyhogy, bármilyen vitával bátran szembenézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!