Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan nők akik kapcsolatban vannak, de rá vannak szorulva az önkielégítésre? Mi az oka?
Kéthetente tudunk csak találkozni.
Viszont mostanában csak ritkán maszturbálok. Nélküle valahogy nem elég.
Hiányzik az ölelése, a közelsége... ezek nélkül olyan üres az egész.
Viszonylag sok embert ismerek. Úgy néz ki, hogy a pasik többsége sok szexet akar. Napi szinten akár, az se rossz ha csak egy szopást kap. A nők többsége pedig minőségi szexet akar, akár heti 2, de az legyen olyan hogy megelégedik tőle.
A kettő ritkán jön össze. Így a nők többsége önmagának okoz egy fokkal jobb élvezetet, ha már megcsalni nem érdemes a párját... akivel megcsalná, esélyes hogy ő is csak mennyiség párti.
Én magam mennyiség és minőség mellett vagyok. Legyen naponta, de naponta úgy hogy belefáradjon az orgazmusba. Cserébe nem nézek ki túl izgatóan a többség számára.
(Ha nem esett volna le, én is férfi vagyok)
Ha nincs számomra elegendő együttlét (napi 1-2), akkor szoktam magamhoz nyúlni, ill. ha megkívánom és párom sokára ér még haza.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!