Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánynak inkább a melle vagy a feneke legyen nagy? Most az az opció nem játszik, hogy mindkettő.
Figyelt kérdés
2019. nov. 21. 23:29
11/23 anonim válasza:
Nagy azért ne legyen, de a kerek fenék nálam a nyerő. Amúgy is jobban tetszenek a kis mellek.
12/23 anonim válasza:
A nagyon kerek fenékre +1 szavazat. (Kieg.: lehetőleg ne legyen nagy melle)
13/23 anonim válasza:
mell, ez egyértelmű
de a mostani lányoknál mintha az ormótlan nagy valag és semmi mell lenne a gyakori :(
14/23 anonim válasza:
Nekem is inkább a nagy fenék :)
15/23 anonim válasza:
Nekem a mell fontosabb, inkább az legyen szép nagy. Mindig szem előtt van, és látványosabb sokkal. Ezt a fenékimádatot sosem értettem, persze nekem is tetszenek a szép, nagyon kerek formás popsik, de a cicik sokkal fontosabbak.
16/23 anonim válasza:
Fenék. Sokkal többet érzek belőlük szex közben, na meg arrafelé van a "lényeg". Mellekből meg a kicsi is elég, azok is nagyon nőiesek (elvégre nekünk - normál testsúlynál - nincs se kicsi, se nagy).
17/23 anonim válasza:
És ha nekem egyikből se tetszik a nagy? Vékony alak, kicsi és formás fenékkel, ill. mellel az ideálom
18/23 anonim válasza:
Én inkább a jo feneket valasztanam. Mellett azt kapott olyat amilyet a sorstol, de a popsin lehet alakítani. UI. nekem konkrétan nem a nagy fenék a sexi, hanem a kozepes, de gombolyu, ami szépen elválasztodik a combtol.
28F
19/23 anonim válasza:
Jó nagy segg, az az igazi. Persze kerek, nem lapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!