Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elélvezéskor hova élveztek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elélvezéskor hova élveztek?

Figyelt kérdés

Feltételezem, ha van gumi a srácon akkor abba ugye? De ha nincs akkor kiveszitek a csajbol és hova? Vagy lanyok ti szopasnal pl.legyelitek vagy au arcra vagy szatokba megy és kikopitek valahova vagy mi?

Sajnálom, de még szűz vagyok és csak érdekel. Lanyok\fiuk ez hogyan van nálatok?

2019. nov. 21. 21:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%
Változó. Én le szoktam nyelni, engedem az arcomra is, de mivel általában szedek fogamzásgátlót, általában belém szeretnek élvezni.
2019. dec. 8. 06:51
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem szeretek gumiba élvezni,szóval leveszem és mellre,hasra,vagy kutyánál popsira élvezek.
2019. dec. 8. 08:00
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindenhova, de tényleg! Szájba, arcra, hajba, tenyérbe, mellre, hasra, combra, popsira, hátra, de volt, hogy még ruhára is...
2019. dec. 8. 09:03
 14/17 anonim válasza:
75%
Van kimondottan erre acélra,Miska-rongyunk,vagy bele a punciba.A feleségen undorodik ha rá élvezek.
2019. dec. 8. 11:14
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom azt szereti ha ráverem a cuccot.Szájba nem szereti.
2020. jan. 12. 19:05
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Volt pasim csak szájba vagy bele a popsiba(ha nem volt anál sex, akkor is beletette és oda ment el). A mostani csak punciba, máshová el sem tudná képzelni.
2020. jan. 31. 17:41
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Mikor hová.Alkalom,hangulat függő.
2020. febr. 2. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!