Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy ne álljon fel egy pasi farka ilyesmire?
Hallottam már olyat, hogy egy pasi elment night clubba, úgy, hogy barátnője volt (legénybucsú alatt) és nem állt fel a farka.
Nem vagyok pasi, így nem tudom.
Van aki azt mondja, hogy apró, nevetséges dolgok miatt is merevedése van.
Ez pedig fura nekem, hogy simizés, tapizás, látvány ellenére is semmi.
Szerintetek?
lehet csak ideges, stresszes lett és nem tudta elengedni magát
ha nem volt előre tervezve a night club lehet zavarban volt - főleg ha előtte sosem járt ilyen helyen -
eleve zavarta a többiek társasága
Több prosti is mesélte, hogy sokszor ezért nem megy a 2 ffi - 1 nő felállás, mert valamelyik zavarba jön. A nőtől, hogy most itt teljesíteni kell, vagy éppen a másik pasas zavarja
Lehet ha külön szobára megy egy lánnyal már állt volna a cerka.
Inkább csak zavarodott lehetett
2 csaj táncolt nekem a legénybúcsúmon. Hol az egyik nyomta az öltáncot, hol a másik. Közben a lábuk közt is volt a fejem elég rendesen. :D
És itt a csavar. Nekem sem állt fel... Részben azért mert tudtam hogy úgysem fogom megkefélni őket, részben mert 16 haverom állt körbe. Ráadásul 15 éves szűzfiuka sem vagyok aki egy nyögéstől is eldurran.
Eddig voltam már jópár legénybúcsún, de senkinek nem állt fel a farka. Nem olyan meglepő ez. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!