Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Nektek mi számít extrém dolognak a szexben?
Anál? Arcra élvezés? Játékok? Meg ehhez hasonló dolgokra gondolok.
Barátom nem mondott semmi konkrét dolgot pedig kérdeztem de ő csak annyit mondott valami extrémet. Milyen extrém dologgal lepjem meg?
Sajnos nem megengedett szobán kivül, pedig régen volt alkalom kint a természetben, quadon ülve.
Se játék, se beöltözés, szerepjáték. Állitolagosan ha az kell, az már rég rossz.
Így marad a natur sex, csüggedés. Beletörődés.
Ezek szerintem nem extrém kategóriák még, mégse fér bele. Pedig ennyivel beérném.
Mindenkinek más. Nekem nem az, mint egy másik férfinek. Volt egy férfi, aki kérdezett ilyesmit, mi volt a legdurvább, mondtam, popsiba pisilés. Az neki nem durva. Őneki a tökönrúgás, taposás, hereszorítás vonal jelenti azt. Nekem az pedig blöee, egyáltalán nem izgat.
Mást értünk a "durva" alatt, mindannyian.
Van, akiknek a durva inkább a koszon járt talpak nyalogatása, az edzés utáni izzadt lábak szopkodása, a bakancsba befülledt lábfej csókolgatása, és az arcon taposás, a lábbal/lábra kiverés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!