Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért tartjátok a férfiak 81%-át selejtnek?
Mit képzeltek ti magatokról? Nagyon elszálltatok...
Nézzük csak ezt az ábrát:
Vonatkozó cikk:
Azért mert már csak pasik vannak...
Mindenki rinyál hisztizik és úgy öltözik mint egy igazi b**i... Jo hogy selejtesnek tartják őket mert semmi férfias nincs ezekben a "pasikban"
Én szégyellem magam hogy a normális fiúkat ilyen rinyás nyávogós kis kancsókkal vesznek egy kalap alá...
Semmi tartás, semmi biztonságérzet csak a sírás meg nyávogàs hogy "deszar az életem" meg "nem kellek senkinek" ahelyett hogy megemberelné magát jellemileg és végre férfiként viselkedne...
A férfiak 99%-a selejt. Nem azért mert kicsi a mérete, hanem mert nem alkalmas párkapcsolatra. Szexre alkalmas a többség, bár arra se mindenki. Ezért nincs párkapcsolatom, és csak használom a pasikat arra amire lehet. Lehet lepontozni... 😁😂
23L
Nagyon tévedsz 14#
Ha azt hiszed te használsz férfit.
A férfi használ téged.
Te selejt vagy?
Félrevezető szerintem az ábra. Tudtommal az OkCupid a vonzóság pontszámokat aszerint állítja fel, hogy hányan lájkolják az adott profilt. Nem úgy kell elképzelni a dolgot, hogy a lányok lepontozták a legtöbb profilt hanem inkább úgy hogy kevesebb profilt lájkoltak, mint a férfiak.
Tekintve pedig, hogy társkeresőkön a férfiak szinte minden lányt belájkolnak a diagramok közti különbség szerintem nem olyan meglepő.
Szerinted, kérdező, minek kéne tartani az alábbi kérdés kiíróját?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Egyetlen nyamvadt kis liaisont sem képes összekalapálni, de neki mindjárt szexkapcsolat kell. Az egész női nemből csak a vagina érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!