Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok bejönnek a 40+os pasik?
Figyelt kérdés
Fiatal korosztályt kérdezem2019. nov. 20. 18:45
11/19 anonim válasza:
Nagyon is ! De persze Sok mindentől függ , de ha tartós kapcsoltban tudnak még gondolkodni és nem csak kapuzárási pánik nincs baj !
22/N
12/19 anonim válasza:
Nem. Túl idősnek tartom őket.
Vannak persze jóképűek és szexisek, de maga a korosztály nem vonz.
18/L
13/19 anonim válasza:
Igen, de csak akkor ha az a bizonyos 40es fiatalos, és látszik hogy törődik magával.
L
(Nem kell privát, kapok eleget :D)
14/19 anonim válasza:
Van is itt olyan lány aki ismerkednie is egy fiatalos 40-es férfival? Bármi lehet alapon!?
16/19 anonim válasza:
Bocsi, hogy hozzászólok, én 41 vagyok, de nem ezt tapasztalom,amit itt leírtok!
17/19 anonim válasza:
100-bol 5 negyvenesre mondanam, hogy bejon. Amig fiatal vagyok, feszes a testem es jol nezek ki, nem szorulok ra az apucikra.
21/L
19/19 anonim válasza:
Sajnos sok csaj, csak mondja hogy bejön, én mikor "pontot" szerettem volna tenni a dolog végére, és nem feltétlen laza kapcsolat tekintetében, eltűntek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!