Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mekkora volt eddig a legnagyobb pénisz amit élőben láttatok?
Hogy reagáltatok mikor megláttátok?
Meglepett vagy számítottatok rá?
Mi lett a végeredmény?
Köszi a válaszokat!
Hát a srác azt monta 17 cm.. hát az öcsém nem q7 cm volt.. Konkrétan megijedtem tőle hogy Jézus Isten.. Végeredmény az lett hogy nem mertem vele szexelni mondtam is h bakki azt te nem fogod belém tenni mert nem fogsz beférni ... jó persze adtam egy esélyt a dolognak mert csóri srác nem hitte el h tisztában vagyok a testemmel és kb elvörösödött és átkozta az apja fszát hogy mi az h nem fer be ilyen bele sose történt.. én mondtam neki h nem fog menni... végül csak orál volt ...
Szóval biztos nem 17 cm volt a
Hanem volt az 20-21 cm is és még vastag is volt nagy makkal.. kegyetlen ... sajnáltam szegény srácot még a helyzetet mert amúgy meg össze akartunk jönni de így nem lehetet így csak maradtunk haverok...
De volt egy olyan is amikor 18 centit mondott a srác ranezésre még volt szerintem mert nem mentem centivel vékonyabb volt csinos formás makkal. De mondjuk tövig nem -bírtam rá ülni mert akkor már benne volt a méhszájamba viszont odafigyelve kellemes volt a szex..
Fogalmam sincs, sosem mértem le. Az előző partnereimnek tök átlagmérete volt, a jelenleginek jóval nagyobb. Hosszra talán nem is sokkal, de vastagságra mindenképp. Mikor először megláttam és megfogtam, akkor konkrétan kicsúszott a számon, hogy "ez oda biztos nem fog beférni":D Amúgy 17-18 centire saccolnám, de igen szar a szemmértékem.
De nem volt gond:)
Meglepődtem és féltem, hogy fájni fog de nagyon jó volt.
Előző voltam.
fogalmam sincs, hogy pontosan mekkora volt, de én azt nem vállaltam el. Mondtam, neki, hogy ne haragudj, de ez nekem nem megy.
A 14-15 szerintem a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!