Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem vagyok már annyira kanos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok már annyira kanos mint régebben, normális? 35 F

Figyelt kérdés
20éves koromban ha láttam egy csókjelenetet a TV-ben vagy az utcán már szinte állt is a cerka.. Manapság már sajnos nem megy ilyen könnyen? Ez egyre rosszabb lesz?
2019. nov. 19. 19:49
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem egyénfüggő a dolog. Nálam semmi nem változott és 5-tel idősebb vagyok nálad.
2019. nov. 19. 19:53
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Erre mondta az öreg professzor, amikor már fel se állt neki: egy gonddal kevesebb.
2019. nov. 19. 19:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Csókra nekem sem, de puncira igen. 47.
2019. nov. 19. 19:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Én majdnem 10 - el vagyok idősebb , de nekem már jó ha hetente kétszer feláll! És már nem lesz teljesen merev kb : 80 % - s és az is talán 5 percig tartható fenn ! Volt olyan , hogy szeretkeztem párommal , nagyon kívántam őt , de 4-5 perc után , vagy sikerül elélveznem , vagy észre sem veszem és le lankad ! Ez nagyon kínos és borzasztó , főleg mikor párom alaposan ki nevet !
2019. nov. 19. 20:10
 5/10 A kérdező kommentje:
utolsó: és a kamagrát nem próbáltad még?
2019. nov. 19. 20:15
 6/10 anonim ***** válasza:
25%

Ez így van rendjén és hogy megnyugtassalak csak egyre “jobb” lesz!

Én 43 évesen már nem is szexelek, mondjuk ebben az is befolyásolt hogy megutáltam a nőket miután kiismertem őket.

Ebben az a jó hogy legalább egy gonddal kevesebb...

2019. nov. 19. 20:25
 7/10 anonim ***** válasza:
10%
BMI-d mennyi, öregem? Zsírdisznó vagy? Háj, alkohol, cukorbetegség, érelmeszesedés... Megérdemled a sorsod.
2019. nov. 19. 20:31
 8/10 anonim ***** válasza:
73%
Teljesen normális. Nem szűnik meg a libidó, de nyilvánvaló hogy 35 évesen az ember már nem akarja naponta 2x kiverni, vagy a legyet is reptében mint 15 évesen, ez a korral jár (csökkenő tesztoszteronszint). Ettől még nem kell kétségbe esni, ha működik a dolog még lehet jópár (akár 20-25) jó éved is :)
2019. nov. 19. 20:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Ilyen az öregedés.
2019. nov. 20. 00:26
 10/10 anonim ***** válasza:

Reggel felkelsz. Kávé cigi klozet hármas után berombolsz a konyhába. Negyed kiló bacon fel fej hagyma 10 tojás rántottának.

Másnapra mindent is.

2019. nov. 20. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!