Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért szeretitek húzni a fiúk agyát szex előtt?
Vannak ilyen "nők" is biztos, nálam a pasi agyának "húzása" mást jelent.
Incselkedést, játékot, amit egyébként mindkét fél tehet, nem csak egy nő.
Én ilyet még nem nagyon tapasztaltam. Te meg általánosságban írod ezt.
Szex előtt sértegetést még senki nem csinált eddig. Máshogy se nagyon húzzák a dolgot. Két lány volt aki szex elején elő akarta adni minden alkalommal, hogy "kéreti magát", de én ilyenkor mindig mondtam, hogy akkor hagyjuk, mert az tényleg dedó és nem vagyok rá kíváncsi. Ilyenkor persze egyből kiestek a szerepből és ment simán tovább a dolog.
De a többi esetben, beleértve a mostani barátnőmet is, még ez sincs. Én kéretem magam:D Bár én ténylegesen meg is akarnám úszni.
Az hogy egy lány kicsit kéreti magát szex előtt sűrűn előfordulhat - teszteli tudat alatt, hogy érdemes vagy-e rá, képes vagy-e tenni érte hogy megkapd amit szeretnél.
Pitiáner sértegetés, kötekedés, sértegetés - ez viszont nem normális, ha ilyet tapasztalsz akkor ne a farkad vezéreljen, vedd szépen vissza a nadrágod és köszönj el az adott lánytól.
Nem tudom pontosan miről beszélsz de olyat csináltam már, hogy szoknyában voltam és a konyhában dörgöltem a farkához( nadrágon keresztül) a fenekem. Vagy megfogdostam a farkát aztán ott hagytam:D Később persze volt szex. Sértegetni eszembe se jutna ilyen.
Cukkolni a fent leirtakkal szeretem :P mert jó látni ahogy élvezi és egyre jobban akar engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!