Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit lehet szeretni a nőkön a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet szeretni a nőkön a testükön kívül?

Figyelt kérdés

2019. nov. 19. 09:02
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
95%
#16 köszönjük szépen a szép szavakat! 😊
2019. nov. 19. 15:00
 22/52 anonim ***** válasza:
85%
21# reménykedj csak trollkodik 😂😂
2019. nov. 19. 15:03
 23/52 anonim ***** válasza:
65%
Gáz kérdés, gáz kommentek. Undorítóan beszéltek a nőkről, gondolom milyen tapasztalatok alapján adtok véleményt... Ti biztosan mind csodálatos, kívánatos, értelmes férfiak vagytok. Nem pedig otthon recs.kázó lúzerek, akik a sikertelen csajozásaikból adódóan lettek ekkora seg.gfejek. Nehogy magatokban keressétek a hibát.
2019. nov. 19. 16:57
 24/52 anonim ***** válasza:
34%

Leszbikuskent én szeretek beszélgetni nőkkel, szeretem hallgatni, hogy mi a véleményük a világról.

Boldoggá tesz, mikor olyan közel kerülök hozzájuk, hogy megismerem a szeretet nyelvüket; hogy mivel akarnak engem boldoggá tenni, és hogy mivel lehet őket boldoggá tenni.

Szeretem bennük, hogy vannak érzelmeik, amiket nem félnek kimutatni, és attól sem félnek, ha én mutatom ki őket.

Remek hallgatóságok! Sok férfi barátom, ismerősöm volt életemben, de egyikük mellett sem éreztem azt, hogy teljesen kitarulkozhatok előttük. Nők előtt nem félek esendonek mutatkozni.

Ha egy nő azt mondja, hogy szeret akkor az úgy is van. Nem kell attól félnem hogy csak beéri velem, vagy hogy én vagyok a nevetseg tárgya számára a barátaival vagy a netes fórumokon.

És végül: a nő tud szeretni. Bárcsak a férfiak is tudnának, pár ritka kivételen kívül.

2019. nov. 19. 18:06
 25/52 anonim ***** válasza:
90%
Ha kóstoltad volna már a nejem főztjét, nem kérdeznél ilyen hülyeséget. :-))
2019. nov. 19. 18:18
 26/52 anonim ***** válasza:
100%

#24: "És végül: a nő tud szeretni. Bárcsak a férfiak is tudnának, pár ritka kivételen kívül."

Értjük, hogy leszbikus vagy, de nem kellene minket leírni, köszi...

2019. nov. 19. 18:30
 27/52 A kérdező kommentje:
Nagyon érdekes, amit írsz. Ezek a nők heterók amúgy? Mert akkor te barát vagy számukra, afféle lelki társ. De a kérdés kifejezetten a férfi-nő (hetero) viszonyra vonatkozik. Amúgy nem vitás, hogy sok kérdésben a férfiak igazából csak egymást értik meg.
2019. nov. 19. 18:33
 28/52 anonim ***** válasza:
50%

#26 Azt tökéletesen megtette itt majdnem az összes férfi felhasználó, én csak kiirtam a nyilvánvalót.

Ha nem akarod hogy bármilyen nőnek (heteronak, leszbikusnak, biszexnek) ez legyen a véleménye, akkor inkább az olyan férfiaknak mondd, hogy ne égessék a nemed, mint kérdező vagy a #3as válaszoló, vagy a #4es, vagy az #5ös, a #8as, vagy a #10es, stb stb.

2019. nov. 19. 18:37
 29/52 anonim ***** válasza:
100%

16. vagyok ismét.

21. Ezek vagytok ti, én csak örülök neki hogy ilyenek .

22. Én ezt mind látom rajtuk. Van akiben sok van a felsoroltakból. Akiben sok, abba hajlamos vagyok beleszeretni. Azt hiszem igazán szeretem őket, ennél kevesebbel is összejön egy pár srác csajokkal. Csak a felsoroltjaimon felül nekem kell hozzá az hogy az a nő aki velem van, elhomályosítsa minden más nő szépségét. Talán ezt hívják kisugárzásnak.

2019. nov. 19. 18:38
 30/52 anonim ***** válasza:
100%
És a férfiakon mit lehet szeretni? 🤔
2019. nov. 19. 18:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!