Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek miért okoz problém...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért okoz problémát 28 évesen még a szex gondolata is?

Figyelt kérdés
A nőknél nem voltam népszerű sohasem, volt akivel majdnem összejött egyszer a szex, de azt sajnos én szúrtam el. Mostanság gondoltam arra, hogy milyen jó lenne egyszer elmenni egy hivatásos lányhoz, ott legalább lenne egy jó alkalom, egyszer kipróbálni. Olvasgattam róla, kerestem konkrétakat, de egyszerűen aggódok felhívni. Belegondolva én már azonnal aggodalmaskodok, már a hívás előtt.
2019. nov. 18. 19:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert hülye vagy. Viccet félretéve, addig fosol így amíg meg nem tudod milyen, aggodalomra semmi ok.
2019. nov. 18. 19:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Szociális fóbiád van, hasonló típusú lányok körében néz szét.
2019. nov. 18. 19:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyszerűen kevés az önbizalmad! Voltam én is hasonló helyzetben, de aztán megtaláltam magamban a pozitív értékeket, és onnantól nem volt ilyen gondom.
2019. nov. 18. 19:23
 4/5 anonim ***** válasza:
En is ilyen vagyok, meg ugyanezek futottak le
2019. nov. 18. 20:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Lehet el kéne menned hivatásoshoz, már csak azért is, hogy saját magad tapasztald meg, hogy mennyire túlmisztifikálod a szexet. Rájössz, hogy azért nem lesz akkora bumm mint fantáziálsz róla.
2019. nov. 18. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!