Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-50 kozotti férfiak, miert jo olyan nőt dugni, aki nem is tetszik?
Tok sokaig nyomult ram egy pasi, vegul beadtam a derekam parszor..aztan kiderult hogy nem is jovok be neki kulsore.
Miert csinaltok ilyet?
Hagyom?
En nem kertem semmit tole.. o hozott folyton valamit
Es vitt el ide-oda...
Tiltakoznék! Nincs olyan hogy érzelmek nélküli szex! A szex mindig lelki kapcsolódás is. Azt nem lehet kizárni és emiatt izgatóak az egyéjszakások is.
32F
Hogy lehet ide oda vinni?
Pisztolyt szorított a fejedhez,hogy szállj be a kocsiba?
Miért nem mondtad,hogy köszönöm nem megyek. és ne hozz nekem legközelebb kérlek semmit!Ezeket mind te csináltad, behódoltál neki.Most meg xar érzés neked mert a listáján vagy te is jelentéktelenül.
Nem szar erzes, en őt szar embernek tartom, azert is fogadtam el tole mindent! De orulok h. Te jobban tudod mi szar erzes nekem😀
En csak annyit kerdeztem,h miert velem
Csinalta ha nem tetszettem neki....
Jaj hagyd már a hülyeségedet!
Megdugatod magad egy olyan csávóval aki szar ember a szemedben?
De hogy választ is kapj!Skalpgyűjtés és kész! Kellettél a gyűjteményébe! Most meg jót röhög a haverokkal,hogy téged is sikerült!
Utolso,te nagyon arra akarsz menni h szarul erezzem magam, de sajnos nem
Fog osszejonni😀😀😀
Tiszta szanalmas vagy, sztem irigy vagy vagy nemtudom
Felolem rohoghet en jol ereztem magam azokban az orakban amikor jokat szexeltunk na meg a sok minden amit kaptam tole:)
Csak altalanossagban erdekelt
H miert ilyenek a pasik na mindegy sziasztok
Nem ilyenek a pasik. Max némelyik. De szerintem kaptál választ. Én nem akarom h rosszul érezd magad. :)
Amit kérdeztem arra nem válaszolsz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!