Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kiábrandító, ha egy mell nem túl nagy és nem annyira feszes?
Figyelt kérdés
Utálom, mert ha lefekszem a hátamra nagyon szétfolyik és kicsit olyan, mintha lapos lennék, pedig azért annyira nem. Illetve a mellbimbóm sem szép, eléggé lapos.2019. nov. 17. 19:43
1/12 anonim válasza:
Semmi gond. Mostanában a nők nagyon ráparáznak a mell kinézetükre.
2/12 anonim válasza:
Mindenkinek szetfolyik ha a hátára fekszik, nyugi.
3/12 Noren1989 válasza:
Valószínűleg te leszel az egyetlen, aki utálja.
Bocsáss meg, de pont ilyen volt a legutolsó csecs, amelyikkel huzamosabb ideig dolgom volt.
Állva picit lógós, körte, de tökéletes.
Hanyattfekve szétfolyt, de akkor is izgatott.
Nem kell aggódnod, nyugalom.
Vasárnap este van, holnap suli.
4/12 anonim válasza:
Én alapból nem szeretem ha túl nagy, inkább a kisebb-közepes méreteket preferálom. A feszesség plusz pont de nem elvárás. Ami legjobban fel tud húzni az, hogy ha a nő élvezi ahogy foglalkozom velük. 29/F
5/12 anonim válasza:
Minden természetes mell ilyen ha a hátán fekszik a lány. Úgyhogy nem kiábrándító, egy nő amúgy sem két db mellből áll és kész, hanem egyben, az "összképből" és a személyiségéből. Ha ezek rendben vannak és a partnered szeret akkor hidd el hogy imádni fog a melleiddel együtt akármekkora van :)
6/12 anonim válasza:
Elmondtam már párszor kérdezetlenül is,nekem nem jön be a nagy mell,szóval a nem túl nagy mellel nálam akár jó is lehetnél. a kor és a gravitáció pedig előbb-utóbb bármilyen feszes mellel elbánik,szóval fel a fejjel,és hagyd hogy valaki szeresse azokat a ciciket :)
7/12 Gymnospermatophyta válasza:
A szétterülő mellek és a laposabb mellbimbók is lehetnek szépek. :)
8/12 anonim válasza:
Nagyon sok nő elégedetlen a melleivel, orrával, hajával, fenekével (soroljam még?), mégis kívánják őket a férfiak (mert nekik a NŐ kell nemcsak a mellei, orra, haja...).
9/12 anonim válasza:
Ki mondta, hogy egy mellbimbónak laposnak kellene lennie?
10/12 anonim válasza:
Teljesen természetes, hogy hanyatt fekve belapul, illetve oldalra folyik. Konkrétan ez az alapállapota az embernek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!