Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim az ágyamon szexeltek? Többi lent.19/F
Figyelt kérdés
Ma éjszaka tök normálisan aludtam az ágyamban a szobámban, és olyan fél 11 körül arra keltem fel, hogy recseg az ágy meg lihegnek, tőlem kb. 10 centire.Azóta nem tudok aludni, teljesen ki vagyok akadva.Elmondjam nekik?2019. nov. 17. 00:55
1/8 anonim válasza:
2/8 A kérdező kommentje:
Szerintem sokban nem hasonlít a kérdésünk.
2019. nov. 17. 01:01
4/8 anonim válasza:
Amúgy nekem is volt ilyen amikor még fiatalabb voltam és volt, hogy a szüleim ágyában aludtam el pedig volt külön szobám, a szüleim pedig ott szexeltek mellettem! Soha nem fogom tudni elfelejteni! :/
5/8 anonim válasza:
már megint? nem akarok ítélkezni,de egy beteg család vagyok
7/8 anonim válasza:
Bármilyen kellemetlen beszélj Velük erről, legalábbis egyikükkel, amelyikkel jobb kapcoslatban vagy és könnyebb erről beszélni.
Kezd el,hogy nem aludtál az éjszaka...hátha folytatni fogja. Ha nem teszi, kérdezz rá,hogy mit is kerestek a Te ágyadban?
Bár nekem annyira hihetetlen egy ilyen történet.
A gyerekünk kb 5 éves koráig fordult elő,hogy köztünk aludt.Ez nagyon beteg/perverz elmére vall.
8/8 anonim válasza:
13 éves koromban nyaraláskor fordult elő minden éjjel,amikor azt hitték,hogy alszom,a másik ágyon szexeltek.Ráadásul a kint lámpa fénye annyira bevilágított,hogy tisztán láttam mindent. Boxer alsóban "aludtam",de minden reggel kimostam mert közben kivertem magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!