Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 éves férfiként van rá esélyem, hogy találok húszon éves csajt szexre?
Hát nem tudom... 47 éves vagyok. Működik mindenem rendesen. Huszonévesen maszatoltam csak. Mostanra megvan a kellő tapasztalatom. Én sem vagyok gép, elvétve olyan is van hogy nem áll fel, vagy hogy hamar elmegyek, de ugyanez huszonévesen is megesett. Viszont a partnert sosem hagyom kielégítetlenül, meg nagyrészt magamat se :D
Persze jöhettek azzal hogy ez csak sablonszöveg, de honnan tudjuk, hogy nem a ti szövegetek a sablonszöveg? :)
Szerintem meg nem lehetetlen. Biztos vannak nők, akik vonzódnak ilyen korú férfiakhoz. Én is láttam már nem egy sármos 50 éves férfit.
27N
Álom álom édes álom.
Vén kecske is meg nyalná a sót!
Már 40-es éveiben is illik természetesnek venni egy férfinak azt, hogy jóval fiatalabb csajoknak csak úgy kívánatos laza kapcsolatra, ha anyagi támogatásuktól sem irtózik.
Hosszabb távon fiatal csaj párként vagy szeretőként tartása költségesebb, mint ha csak alkalmi szexpartnernek béreled. Tinderen nagyon sok csaj nyitott olyan “kötetlen kapcsolatra“, hogy óránként 20 ezret fizetnek nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!