Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 50 éves férfiként van rá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

50 éves férfiként van rá esélyem, hogy találok húszon éves csajt szexre?

Figyelt kérdés

2019. nov. 16. 16:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
59%

Hát nem tudom... 47 éves vagyok. Működik mindenem rendesen. Huszonévesen maszatoltam csak. Mostanra megvan a kellő tapasztalatom. Én sem vagyok gép, elvétve olyan is van hogy nem áll fel, vagy hogy hamar elmegyek, de ugyanez huszonévesen is megesett. Viszont a partnert sosem hagyom kielégítetlenül, meg nagyrészt magamat se :D

Persze jöhettek azzal hogy ez csak sablonszöveg, de honnan tudjuk, hogy nem a ti szövegetek a sablonszöveg? :)

2019. nov. 26. 16:08
 12/17 anonim ***** válasza:
32%
attól függ ingyen, vagy anyagiakért cserébe? :D
2019. nov. 26. 16:16
 13/17 mikeXxX ***** válasza:
32%
Nem értek sok választ mivel nem ezt látom van 3 ismerős is aki 50 + na jó egy most lett az 2 nem gazdag 1 pedig jól él de gazdagnak sem nevezhetném az egyik barátnő 22 éves 2 éve vannak kapcsolatban a másik 27 éves 3 éve tart a harmadik 28 ez pedig közel 4 éve tart max annyi a lényeg hogy mind a 3 ember ad magára és fiatalos . 40f
2019. nov. 26. 16:27
 14/17 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem meg nem lehetetlen. Biztos vannak nők, akik vonzódnak ilyen korú férfiakhoz. Én is láttam már nem egy sármos 50 éves férfit.

27N

2020. márc. 9. 22:24
 15/17 anonim ***** válasza:
4%

Álom álom édes álom.

Vén kecske is meg nyalná a sót!

2020. júl. 16. 21:26
 16/17 anonim ***** válasza:
42%

Már 40-es éveiben is illik természetesnek venni egy férfinak azt, hogy jóval fiatalabb csajoknak csak úgy kívánatos laza kapcsolatra, ha anyagi támogatásuktól sem irtózik.

Hosszabb távon fiatal csaj párként vagy szeretőként tartása költségesebb, mint ha csak alkalmi szexpartnernek béreled. Tinderen nagyon sok csaj nyitott olyan “kötetlen kapcsolatra“, hogy óránként 20 ezret fizetnek nekik.

2020. aug. 17. 17:46
 17/17 anonim ***** válasza:
56%
Húzd le magad!
2020. aug. 19. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!