Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy kell jol popsit tagitani?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell jol popsit tagitani?

Figyelt kérdés
Egyszeruen nem megx. Egy uj befer de kesz, utana nem tudom tovabb tagitani. Van kicsi vibrator de azt sem tudtam feltolni. Fajdalmat meg nem akarok okozni
2019. nov. 15. 06:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Lazulj el. Használj sikosítót, izgasd a popsid körül az ujjaiddal, majd használd plugot is. Azzal szépen ki tudod tágítani. Mondjuk én jobban szeretem ha a férfi csinálja nekem.

L

2019. nov. 15. 06:48
 2/6 anonim ***** válasza:

Most arról van szó, hogy lányként magadnak szeretnéd, vagy férfiként a partnerednek?

Valahogy azt kell elérni, hogy teljesen komfortosan érezze magát az a fél, akibe behatolni készülnek.

Eddig háromszor análoztam a partneremmel. Először mindenképp csak simogatja nyílást, közben a csiklómat is masszírozza. És szépen lassan egyre mélyebbre, vibrátort nem szoktunk használni. Lassan elkezd ujjazni, tényleg nagyon lassan és mikor érzi, hogy már tágabb vagyok, akkor nagyon lassan kezd el behatolni a péniszével. Centinként, olykor kijjebb húzza, ha úgy érzi, hogy feszül, vagy ha szólok neki. És tényleg rengeteg síkosító! Nem kell vele spórolni. És nyilván olyankor könnyebben megy, ha nincs vagy kevés a béltartalom a bélrendszer alsó szakaszában. Az egésznek az ellazulás és a megfelelő síkosság a kulcsa. Nekem csak az első fájt, amikor nem voltam annyira belelazulva, aztán az utóbbi kettő még kellemesnek is volt mondható, úgyhogy nem reménytelen.

2019. nov. 15. 08:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Lanykènt csinàlom egy fiunak
2019. nov. 15. 08:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Ooof, akkor majdnem te dugod őt
2019. nov. 15. 08:06
 5/6 anonim ***** válasza:

"Lanykènt csinàlom egy fiunak"

Beteg egy világ ez...

2019. nov. 15. 08:30
 6/6 anonim ***** válasza:

"Beteg egy világ ez..."

-te vagy tudatlan, épp hogy a férfiaknak van a G pontjuk ott, a nőknek semmi mégis jó/élvezik, akkor férfiaknak mégjobb érzést okozhat

2019. nov. 15. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!