Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Hogy deríthetném ki? L
Van egy pasi akivel alkalmanként szexelek, de egy ideje nem hozta fel h talizzunk( mindig ő szokta :))
De mindennap ír,pedig állítása szerint nem szokott egy lánynak sem írni mindennap,és ha olyan van akkor elkezd féltékenykedni( pl megtudja h egy pasi leszólított az utcán, stb)
Én úgy érzem h már nem akar velem szexelni, de ha így lenne akkor miért ír nekem mindig?
Nem merem megkérdezni.:(
Ide írjatok, ne privibe.
22L/39F
több nőcskével is kavar. Ezt nem titkolja el, és mindenkire szakít időt.
Igen tudom, most le lwhwt hurrogni, h akk mit várok tőle, és várjam ki a soromat stb... de eddig vele volt a legjobb a szex :(
Hogy kerültél a férfivel kapcsolatba?
Hogy-hogy csak szexkapcsolat alakult ki? Neked ez így elfogadható volt?
Nem zavart a nagy korkülönbség?
Nem zavar, hogy te a sok szexpartner egyike vagy?
Most mit is szeretnél pontosan megtudni, azt amit amúgy is tudsz? Nevezetesen, hogy a pasi csak mintegy háremhölgyet tart, ő kefél össze-vissza ahol neki jólesik (remélem legalább használsz vele óvszert), téged meg tartalékból előkap ha úgy van kedve, vagy ép' nem jött neki össze semmi más?
Csak neked ír mindennap... ja persze és a gyereket a gólya hozza, mert azt mondta a Mikulás bácsi :) nem nagy fáradság neki minden nap írni pár sort úgyis azt mond amit akar, nem tudod ellenőrizni.
A félelmed jogos, előbb-utóbb úgyis azt fogja mondani, na akkor most egy hosszabb szünet.
A gond nem itt van... hanem ott, hogy közben te meg önként beálltál háremhölgynek, megfosztod magad az erotikától, az élvezetektől és a helyett, hogy a szex egy csodálatos örömforrás lenne inkább gondot csinálsz belőle magadnak! Milyen sűrűn is találkoztok? Nem kell válaszolnod... csak tedd fel a kérdést magadnak, elég neked ennyi az Élettől?
37F vagyok. Beugrok helyette ha nem ér rá. :D
Amúgy meg jó dolga lehet ha csak úgy passzol egy fiatal csajt aki beéri "csak szex-szel" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!