Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fekete férfiak milyenek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fekete férfiak milyenek az ágyban?

Figyelt kérdés

Eddig is vonzónak tartottam a fekete férfiakat, de most randira hívott egy nagyon helyes fekete pasi. Azóta teljesen be vagyok zsongva. Tudom, hogy nem kéne még felszínesnek tűnhetek, de nagyon vonz a gondolat, hogy lefeküdjek vele, ha oda jutunk. Van valakinek tapasztalata?

20l

2019. nov. 14. 09:37
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Sötétek.
2019. nov. 14. 09:46
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom, de nem is érdekel. Taszít
2019. nov. 14. 09:48
 3/7 anonim ***** válasza:
61%
Feketék. Leginkább... :D
2019. nov. 14. 09:55
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Pont mint a fehérek. Van aki jó van aki okádék... ez nem rasszfüggő, hanem sokkal inkább magán az emberen múlik.
2019. nov. 14. 09:56
 5/7 anonim ***** válasza:
58%
Ahogy a #4-es írja, pont mint más raszt, van köztük ilyen meg olyan ember is. Viszont lesz egy kis "négerszaguk", minden rasztnak van egy jellegzetes szaga amit csak a más rasztból származók éreznek. Mielőtt lerasszistáznának a fehér rasztnak is van (édeskésnek írják le) csak mi saját magunkon nem érezzük :)
2019. nov. 14. 11:40
 6/7 anonim ***** válasza:
65%

Osztálytársam járt fekete sráccal.

Nagy szerszáma volt, de borzasztó az ágyban, plusz a higiéniára sem nagyon adott...

Persze ez csak egyetlen tapasztalat, ahány ember (legyen fekete, fehér vagy épp tarka) annyifélék az ágyban.

2019. nov. 14. 19:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi van veled kérdező?
2023. júl. 13. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!