Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Vannak itt köztetek olyanok, akiknek kifejezetten a kövér férfiak tetszenek?
Többségében meglepően normális válaszok jöttek!:) Sajnos az a baj, hogy a szarszámom se túl nagy, 13 centi körül van.. Ha már úgyis szóbajött a farok:D
Amúgy beszélgettem itt is egy csajjal, csak aztán találkozó ideje előtt nem sokkal megijedt és eltűnt.. Pedig 2 hónapig leveleztünk, és nagyon durván vonzották a kövér pasik, saját bevallása szerint is ez a fétishe. Imádja, ha degeszre tömheti őket, meg jól meghíznak mellettük, csak sajnos nagyon nehéz ilyeneket találni, akik a kövéreket szeretik, pláne megtartani, ha még vissza is lépnek.. Azóta sem tartjuk a kapcsolatot..
Egyébként, 135 kiló körül vagyok, és ehhez 173 cm magas.
Hát van akinek bejön. Fiúk között is ;D
142 kg / 21 / F
Ahogy a dagadt lányok, ugy a dagadt pasik se jönnek be senkinek. Tény és tapasztalat! :D
Üdv, egy dagi csaj
Kedves kérdező!:)
Jó "kis" súlyban vagy:) én nagyon szeretem ha egy férfi elvan bízva:) nagy lógós pocak stb:)
Csak az a baj hogy én magam is kövér vagyok.(108kg) és azt tapasztaltam hogy a kövér férfiaknak nem jönnek be a kövér lányok:( ha te esetleg ennek az ellentétje vagy írj rám nyugodtan:) 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!