Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik az egyik főnököm, tegyek valamit vagy hagyjam? 21/l
A főnököd ha nem rutintalan (s gondolom szorult bele némi élettapasztalat és ész is ha már egy főnöki székben ül) már rég észrevette, hogy tetszik neked. Nem kell semmit csinálnod, majd ő kezdeményez ha akar valamit.
Ha nőként te kezdeményezel egy főnöknél akkor r...nek fog tartani aki csak remélt előnyökért teszi.
Össze jöhetsz vele, még akár jól is járhatsz.
De ha szakitatok a legelső az lesz hogy menned kell mert kirugat vagy megkeseríti a az életed a munkahelyeden.
Ezt is vedd figyelembe.
Valószínű tudja, hogy bejön neked. Ne tegyél semmit, ha akar valamit úgyis megteszi a lépést. Amúgy valószínű kurogat valakit, szóval, ha nem akarsz nagyon ciki helyzetbe kerülni, ne tegyél semmit csak végezd a munkádat.
Nekem is volt hasonló szitu, amikor mindenki szidta körülöttem a főnököt, én meg csak mosolyogtam, mert én szoros viszonyba voltam vele amit nem tudtak, titokba kell, ha lesz is valami..
Ha komolyan érdekel és ő is nyitott erre, akkor a legjobb ha keresel másik munkahelyet amint összejöttök. Így senki sem mondhatja hogy az előnyökért vagy vele vagy hogy ő visszaélt a hatalmával.
Ha közeledsz hozzá, beszélsz vele, akkor éreztesd hogy a belső tulajdonságai vonzóak számodra és jól érzed magad ha vele vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!