Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kacsakároly kérdése:
Fiúk! Ti ilyen kapcsolatban benne lennétek?
Figyelt kérdés
Régen láttam ezen az oldalon egy választ, ahol egy lány ezt írta: ,,ha nem találsz magadnak lányt, akkor szexelhetnél fiúval is". Maga az ötlet baromság, viszont felvetődött bennem az, hogy úgy jön egy hetero srác össze egy hetero sráccal, hogy egy vagy két hetente egyszer átmegy az egyik a másikhoz szexelni, gumival, síkosítóval análba, minden olyan, hogy szopás, maszturbálás, csókolózás hiányozna, csak maga a dugás hátulról, hogy még a férfi arcát is csak a lehető legkevesebb ideig láthassa bármelyik fél. Aztán a következő alkalommal csere. Ti benne lennétek ilyenben?2019. nov. 12. 19:41
1/10 anonim válasza:
Szerintem hetero srác annyira nem tud kiéhezni hogy lefeküdjön egy másik sráccal🤔 de am én igen benne lennék
2/10 anonim válasza:
Hétszentség hogy nem!
Aki ilyenen gondolkozik tuti látens homoszexuális@
5/10 anonim válasza:
Akkor inkább már magamnak verem.
35F
6/10 anonim válasza:
Egy hetero pont azért hetero mert nem vágyik csak az ellenkező neműekre, akármennyi ideje nem volt szex. Egyszerűen nem gerjed rá a saját nemére.
Elég későn veszítettem el, pedig nagyon akartam - mégsem lettem bi.
7/10 anonim válasza:
szerintem egy heteróban nem egészséges ha felmerül ilyen gondolat... brrrr
8/10 anonim válasza:
Ha tényleg csak ennyi lenne, én benne lennék, de nem is tartom magam emiatt full heteronak...
27f
9/10 anonim válasza:
Kérdező!
Ezt apegy másik kategóriában is leírtad már ma!
Ne itt gyűjtsd a partnereidet.
10/10 anonim válasza:
Vegyél inkább valami szexbabát... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!