Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írok néhány módszert.
1. Körkörösen masszírozod a csiklódat. Lehet gyorsan vagy lassan is.
2. Vízsugarat engedsz a csiklódra.
3. Ujjazás
4. Feldugsz valamit, de ezt annyira nem ajánlom, maximum óvszerben.
5. Kispárnát raksz a lábait közé és azon csúszkálsz. Vannak, akik plüssel csinálják.
Remélem beválik valamelyik a számodra!
Dugj fel egy uborkat es mozgasd....
Inkabb menj tanulj
Mindenki másképp csinálja, mert mindenkinek máshogy esik jól. Pont ez a lényege (azon kívül, hogy jól esik). Ismerd meg, fedezd fel a saját tested, reakcióid. Ne kövess mintákat vagy mások példáit, hanem kísérletezz.
Az én módszerem a fentebb említett 5-öshöz hasonlít a leginkább:
A lábam közé veszem a nyári paplant, be egészen a csiklómig. Oldalra fekszek. Telefonon nézek valamit, ami beindít, majd fantáziálok róla. Közben meg szorítom a combommal a paplant, mozgatom a csípőm, így hozva létre kellemes érzést, addig míg el nem megyek. (Így konkrétam a paplan simizi a csiklóm) :)
Szerintem ha a maszitba be lehetne segíteni személytelenül akkor sok csaj belemenne. Pl ha feltennénk egy kifejezéstelen álarcot és úgy nyalnánk ki egy csaj anélkül h a köszönésen kívül sokat beszélnénk akkor sok csaj benne lenne, meg talán több fiú is. Nem hiszem hogy ez rossz megoldás lenne. De mindenesetre érdekes lenne. :D
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!