Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyatosan megkívántam egy férfit, most mit csináljak?
Eladó vagyok egy üzletben, és szoktam látni.
Nem teljesen az én korosztalyom, ránézésre olyan 30 körül lehet.
Az utóbbi napokban feltűnt, hogy amikor beáll a sorba, és még állnak előtte, akkor is is végig engem bámul, amikor fizet, akkor is, és olyankor nagyon mosolygunk is egymásra.
De úgy tud rám nézni, hogy már attól önmagában benedvesedek... Tipikusan, amikor izzik a levegő. Nagyon bejön nekem külsőre is.
A gond csak az, hogy nem szólított még meg, de én nagyon szeretnék szexelni vele, feltéve persze, ha szingli, és ő is benne lenne. :D
Szerintetek mit csináljak? Túl sok időm sincs sajnos, mert a jövő hónapban már lehet, hogy nem itt fogok dolgozni, most nem várhatok arra, hogy ő lépjen.
24L
Szóval erre mondta apukám,hogy:Fiam egy nore úgy kell tudni ránézni.A kis csodor.Volt ám adottsága.:D
47F
Nemsokára nélkülözni fogom a mosolyát/mosolyodat (?), mert máshol fogok dolgozni.
Ha ebböl nem jön ki semmi akkor kár még csak mosolyognotok is egymásra!
Attól is függ h mennyi időd van vele szóba elegyedni. Ha nincs sok, mert mindig kasszázol akkor szerintem is jó ötlet ha cetlit csúsztatsz a visszajáróhoz, vagy ha kártyával fizet, és adod neki oda a blokkokat akkor is oda csúsztathatod mosolyogva a cetlit mondhatod közbe neki h " jaj ezt múltkor itt felejtetted" stb :)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!