Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfik miért szeretnek túl kemények lenni aktus közben a nőkkel?
Ritkán nevetek fel csak a válaszok olvasásától, de én nem tudom itt kinek van egyáltalán szexuális élete :D
Én és az ismerőseim 90%-a is pont azt tapasztaltuk, hogy mi férfiak nem szeretünk túl kemények lenni az aktus közben, mert az rohadtul lefáraszt minket, és ahelyett hogy a vér a farkunkba menne, szépen kering körbe a testünkben mert a szívünk pumpál mint egy állat, és az izmokat is el kell látni oxigéndús vérrel.
Ezért inkább a közepesen heves pózokat és tempót szeretjük, mert így az élvezetre tudunk koncetrálni.
Ezzel szemben a sokkal inkább a nőknek szokott lenni az igényük, hogy "jól meg legyenek dugva". Némelyiknek elég ha 10-15 percig relatív keményen megdugják, de páran elég sokáig szeretik csinálni.
Persze nem azt mondom, hogy minden alkalommal erre vágynak, de tapasztalataim (és tapasztalataink) szerint a nők 80-90%-a 10 ből kb 8 alkalommal azt akarja, hogy keményen megdugják, és 2 alkalommal jöhet a romantikázás meg a gyengédség.
Mert a nok tobbsege imadja ha kemenyen bannak vele. Eskuszom, hogy 10bol 9 lany ilyen, es a kivetelek akiket tapasztaltam pont mas kulturabol voltak.
A jelenlegi baratnom egy vékonyság, jo ha 44 kg. De imadja ha kicsit facsarom a karját, lenyomom, kemenyen dugom, kap egy kis fajdalmat. Ami azt illeti, durvabban szereti mint amennyire en jonak gondolom, es sokkal durvabban mint amennyire a kis bájos pofi meg nadszal alkat engedne kovetkeztetni:D hat ezert.
Egyes nők miért szeretik ezt? :D Ha a pasiddal nem jó a szex, akkor vele beszéld meg. Az nem jelenti azt, hogy mindenki más is telibe...ja azt, hogy te mire vágysz és mit élvezel.
31/F
A kérdésed feltételének az oka: mert az eddigi partnereid nem figyeltek eléggé rád, vagy nem adtál nekik visszajelzést, hogy te hogy szeretnéd.
Ahogy a férfiak, úgy a nők közül is van aki kicsit lágyabban, megint más hevesebben, keményebben szereti. Ezért kell az embernek a száját használni, jelezni a partnerednek mire vágysz.
Mert ők férfiak szeretnek lenni az ágyban is nem csak az öltözködésben!
Gondolok itt arra hogy sok kis buta hiú férfi van aki télen inkább megfagy minthogy harisnyát vegyen mert az nem férfias.
#11-es nagyon jól vázolta a szituációt, nem is nagyon tudok érdemben mit hozzá tenni.
Inkább a nők többsége az aki szereti durván. Az aki nem az maximum még csak elképzelte milyen is lehet az mert még nem tapasztalta meg.
Azok akik megtapasztalták, bizony mentek is repetázni.
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!